Дел од Кисела Вода утре ќе остане без вода

Поради дефект на два затварача ф-50мм на ул.„Народни Херои“ бб, до Топлификација, и на раскрсницата на ул.„Борис Трајковски“ со „Михаил Чаков“, ќе биде прекинато водоснабдување на дел од корисниците од „Народни Херои“, школото „Невена Георгиева Дуња“, градинката, дел од ул.„Михаил Чаков“ и бараките „11-ти Октомври“.

Како што информира ЦУК-Скопје, според известување добиено од ЈП „Водовод“, прекинот во снабдувањето со вода ќе биде во преиодот од 09:00 часот до завршување на работите