Двајца разбојници ограбиле аптека во Скопје

 Две лица вчера извршиле разбојништво во аптека на бул.„Св.Климент Охридски“ во Скопје и при тоа одзеле околу 4.200 денари.

Каско што соопшти МВР, случајот бил пријавен вчераво 19,48 часот во ЕИК-Скопје.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите.