ГТЦ ќе го прослави јубилејот со модно шоу

Градски трговски центар (ГТЦ) денес со модна ревија и со настап на Дани ќе го прослави 45. роденден. На ревијата ќе бидат претставени колекциите на дел од модните брендови кои се наоѓаат во ГТЦ.

Водител на настанот кој ќе се одржи во ГТЦ од 17, 15-18,15 е актерот Сашко Коцев.