Грчки фестивал на виното во Скопје


Канцеларијата за економски и трговски прашања на Грција во Скопје  организираше „Фестивал на виното“ во хотелот Парк, на кој беа поканети дипломати, новинари , бизнисмени и други преставници од јавниот живот.

Притоа се дегустираа вина од различните региони на Грција, при што беа преставени некои од најпознатите винарии во земјата.

Фото: Б.Грданоски