(ВО ЖИВО) Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и Џорџ Робертсон

Премиерот Зоран Заев и поранешниот генерален секретар на НАТО Џорџ Робертсон во моментов во Клубот на пратениците во Скопје оддржуваат заедничка прес-конференција.

Робертсон ја предводи делегацијата од истакнати странски дипломати кои на покана на премиерот Заев денеска престојуваат во Скопје.