Во Вардар пронајден мртов маж

Во водите на реката Вардар кај селото Кочилари, велешко, вчера бил пронајден труп на маж.

Како што соопшти МВР, поради непристапност на теренот лешот ќе се вади од водите на Вардар во текот на денешниот ден, кога ќе биде извршен и увид.