Влијанието на сметководството врз економскиот раст на државата


Сојузот на сметководители денеска ќе информира за влијанието на сметководството врз економскиот раст на државата во услови на глобализација.

Прес-конференцијата ќе се одржи во Стопанската комора на Македонија, а најавено е присуство на претставници од Сојузот на сметководители