(ВИДЕО) „Ѕвона“ – прв сингл од претстојниот албум на Каролина Гочева

Во пресрет на Новогодишните празници нашата поп-ѕвезда Каролина Гочева ја објави песната „Ѕвона“ – нов сингл од претстојниот албум, кој треба да излезе кон средината на февруари 2018-та година.

Музиката и аранжманот се на Никола Мицевски, текстот е на Весна Малинова, додека спотот е во режија на Огнен Шапковски – Мелем Продукција.

– Се надевам дека ќе уживате во нашава топла приказна, прва од новиот албум што за Вас со огромна љубов го подготвуваме, вели Каролина.

Видеото за новиот сингл „Ѕвона“ е објавен на официјалниот YouTube канал на Каролина.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/3yI_WqJJrnM” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen></iframe>