(ВИДЕО) Шилегов си игра игрици на мобилен додека се дискутира за загадувањето

Во Собранието денеска имаше јавна расправа за справување со енормното загадување. Меѓу присутните беше и градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов кој треба да говори кои мерки ќе ги преземе градот.

Но, додека траеше расправата таткото на Скопје си играше игри на својот мобилен телефон, јавува ПресингТВ.