(Видео) Шанел бикини скроен за Миранда Кер

Англија- Британското списание „Ај-Ди“ веќе 33 години возбудува со добро осмислените насловни страници. Овојпат, главната улога ја доби Миранда Кер.

За роденденот на списанието се сними и краток филм, а во фотосесијата се вклучени 26 славни убавици, меѓу кои и Кара Делавињ и Наталија Водјанова. Сепак, фаталниот бикини на Кер од марката Шанел ги засени сите.

Снимањето на фотосесијата траеше неколку дена во Париз.