(ВИДЕО) Тереза Меј повторно танцуваше


Британската премиерка Тереза Меј денеска повторно се најде во фокусот на светската јавност, но не по некоја политичка одлука, туку по нејзиното танцување.

Таа се појави на сцената за време на конференцијата на нејзината конзервативна партија играјќи на познатиот хит „Денсинг квин“ од шведската група АББА.