(ВИДЕО) Стоилов одговара: Кузмановски е најголем заводник, Миркуловски е најголем лутко

Кратко интервју со Стојанче Стоилов направи спортскиот портал 24ракомет.мк каде што разговараат кој од репрезентативците е најголем заводник, кој е најголем спанко, кој е сезнајко…

Стоилов откри дека негов цимер е Гоце Георгиевски и дека не би го менувал на никого.

Погледнете го целопсното интервју: