(ВИДЕО) Светските лидери му се смееја на Трамп

Претседателот на САД, Доналд Трамп, доби неочекувани реакции од светските лидери додека говореше во Обединетите нации. Трамп се фалеше за неговите политики, лидерите се смееја.

Тој кратко прокоментира: Не очекував ваква реакција, но во ред е.