(Видео) Промовирана официјалната химна за Мундијалот 2018

Русија – Официјалната химна на Светското фудбалско првенство во Русија, „Live it up“ веќе е и официјално објавена. Исполнители на нумерата се Вил Смит, Ера Истрефи и Ники Џем, а свој удел има и Ди-Џеј Дипло.

Песната е веќе поставена на различни платформи и на социјални мрежи.