(ВИДЕО) Поплавени улици во Белград, сообраќајот во колапс

Дождот предизвика хаос на улиците во Белград, Србија. Невремето го поплави градот, а сообраќајот е речиси во колапс.

Како што пренесуваат тамошните медиуми по улиците течат реки со вода, а возилата буквално пливаат.