(Видео) Патрик Демпси ве шета низ домот во Малибу на славниот архитект Франк Гери

САД– Актерот Патрик Демпси, згодниот доктор Дерек Шепард од хит-серијата „Вовед во анатомија“ ги отвори вратите на својот луксузен но опуштен дом во Малибу за специјализираното списание „ Architectural Digest“. Домот е дело на славниот и наградуван архитект Франк Гери.