(ВИДЕО) Музичкиот талент на синот на Тијана Дапчевиќ

Нашата позната пејачка и актерка Тијана Дапчевиќ може да биде сигурна дека нејзиниот син Вук го наследил музичкиот талент. Тијана е една од поаткивните наши ѕвезди на социјалните мрежи, па на Инстаграм споделува интересни видеа и фотографии од професионалнио живот, но иод приватниот живот заедно со својот син.

Тијана го промени и својот имиџ, сега има розова коса и навистина добро и стои. Таа е актуелна со македонската сит-ком серија, каде што ја толкува улогата на Германката Ула.

Нејзиниот син Вук несомнено ја носи во себе љубовта кон музиката како неговата мајка.

????imamo hitA??????????????❤️❤️❤️❤️ Happy new york

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on