(Видео) : Мишел Обама танцуваше на концертот на Бијонсе и Џеј- Зи во Париз

Франција– Експрвата дама на САД и адвокат Мишел Обама со ќерките Саша и Малија танцуваа на концертот на Бијонсе и Џеј-Зи во Париз, насловен „On he Runn II. Барак Обама ја пропушти журката поради конференција во Африка.

Друштво на Мишел ,која беше облечена во кратки панталони , веднаш до сцената и правеше мајка и на Бијонсе Тина Ноулс-Лосон.