(ВИДЕО) Мафијашка пресметка среде Подгорица

Во центарот на Подгорица денеска се убиени две лица од страна на засега непознато лице.

Центарот на Подгорица е блокиран, а црногорската полиција врши увид.

Лицето кое пукало е во бегство, а полицијата интензивно трага по него.

Црногорските медиуми јавија дека нападот се случил во кафулето „Форум“.

Двете лица врз кои е пукано се пренесени во болница, од каде е соопштено дека починале.

Црногорските медиуми јавија дека веројатно станува збор за пресметка меѓу мафијашки кланови.