(ВИДЕО) Комбе со патници остана без тркало среде улица во Скопје

Комбе кое превезувало патници остана без тркало среде булевар во Скопје и предизвика паника кај патниците, но и несигурност кај останатите учесници во сообраќајот кои се најдоа на лице место.

На видеото кое се појави на фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“, јасно се гледа како комбето кое превезува патници останува без тркалото среде кружниот тек во Ѓорче Петров, а тркалото неопрекинато се движи по улица.