(ВИДЕО) Елена Ристеска: Годинава ми беше најтажната за моето семејство

Македонската пејачка Елена Ристеска рече дека годинава што изминува за неа е една од најтажните во нејзиниот живот и за нејзиното семејство.

Таа гостуваше во вестите на Канал 5 телевизија и на граѓаните им порача многу среќа во новата година, но и многу повеќе толеранција во општеството.

– Тоа е она што милам дека сите треба да го научиме, поголема толеранција – рече таа.

Погледнете ја нејината новогодишна порака: