(ВИДЕО) Димитров одговараше на прашања во живо на Фејсбук

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска се вклучи со видео пренос преку социјалната мрежа Фејсбук.
Тој одговараше на прашања кои му беа поставувани од страна на корисниците на оваа социјална мрежа.
Димитров зборуваше за актуелните политички прашања во Македонија, за името, за референдумот…
Целото видео-обраќање може да го погледнете тука: