(Видео) Дали Бред Пит и Марго Роби се во врска?

САД– Дали најубавите актери во Холивуд Бред Пит и Марго Роби се во врска?

Сѐ повеќе шпекулации се шират низ Холивуд откако Пит по разводот од Џоли се смири со децата, а Марго без брак зад себе е на врвот на кариерата, со ангажмани и на филмското платно и во рекламите.