(Видео) Версаче ангажираше 54 модели за епска есенска кампања


Италија– Италијанската луксузна модна марка Версаче за потребите на есенската кампања ангажираше дури 54 топ модели.

Кампањата е фотографирана од Стивен Меисел, а меѓу моделите се и Џиџи Хадид, Каја Гербер, Бела Хадид, Иман Хамам, Виторија Черети и Грејс Елизабет.