(ВИДЕО)Игор Џамбазов со „Ако умрам ил загинам“ се прости од Ванчо

Шоуменот Игор Џамбазов ја испеа „Ако умрам ил загинам“ во чест на актерот Ванчо Петрушевски, кој трагично го загуби животот. Игор кажа дека половина од својот живот го поминал со Ванчо и дека неговата смрт многу го погодила.

Погледнете го ова емотивно видео: