Вардар го раскина договорот со Даниел Ѓорѓески

Голманот Даниел Ѓорѓески и ракометниот клуб Вардар спогодбено го раскинаа договорот за соработка, соопштија од клубот

Ѓорѓески беше дел од екипата минатите сезони кога „црвено-црните“ ги постигнаа најголемите клупски успеси.

Од клубот му посакаа на Ѓорѓески многу успех во натамошната кариера.