Бомба во подземна железница во Лондон, паника и многу полиција (ВИДЕО)

 

Метро станицата “Оксфорд“ во Лондон е евакуирана, откако беше пријавен инцидент.

На местото на настанот се присутни вооружени полицајци, со полна опрема, кои ја пребаруваат метро-станицата. Очевидци тврдат дека луѓето панично бегаат од местото на настанот.