(АУДИО)Благојче Крстаноски: Три деца што ги пратија во Турција не се вратија назад

Таткото на Ева, Благојче Крстаноски, во разговорот за „Независен весник“ објаснува зошто се противел да го лекува детето во Турција, зошто инсистирал лекувањето да биде во Германија, зборува за третманот на Ева, одговара на обвинувањата дека собирале донации наместо да побрзаат да одат во болница…
Разговорот можете да го слушнете овде: