Атракција на саемот во Дубаи: Розов „Ламборџини“ со кристали „Сваровски“

ОАЕ- Уникатен, авотомобил од марката „Ламборџини“ беше прикажан на Саемот во Дубаи.

Тој е розов и целиот е обложен со кристали „Сваровски“. Неговата цена не е позната, но сигурно надминува еден милион долари. Меѓутоа, веб-корисниците коментираат дека овој автомобил е многу грд и едвај е најуспешно решение.