Алиша Силверстон се разведува по 20 години брак

САД– Актерката Алиша Силверстон (41) се разведува од сопругот Кристофер Џарецки по три месеци откако најавија дека се разделуваат. Двојката беше во брак 20 години и имаат син Беар Блу (6).

„ Сѐ уште чувствуваме длабока љубов и почит еден кон друг и засекогаш ќе останеме блиски пријатели. Ќе продолжиме заеднички да го воспитуваме синот, стои во заедничката изјава на двојката во „Пипл“.