Сакам да одржам концерт во Македонија за лекарите и жртвите од короната: Интервју со Благој Нацоски, тенор

Лејла Сабит Имам сила колку за тројца Благоевци во моментов најискрено, во мене има енергија да ја свртам целата планета и да ги отпејам сите изгубени претстави и концерти, па и по три пати. Инаку Италија ја надминаа повеќе земји, а во моментов ситуацијата е доста добра. Бројките се во постојан пад, Италија има 60 … Продолжи со читање Сакам да одржам концерт во Македонија за лекарите и жртвите од короната: Интервју со Благој Нацоски, тенор