Zaev: Unë nuk jam Gruevski, LSDM nuk është VMRO

Kryeministri Zoran Zaev mbrëmë ka marrë pjesë në tribunën e parë me qytetarët që u mbajt në Qendrën e Kulturës në Tetovë ne temë: “Bashkë një shoqëri për të gjithë”.

“Nuk ka jetë në Maqedoni nëse nuk ka drejtësi dhe dënime, pasi unë nuk jam Nikolla Gruevski dhe LSDM nuk është VMRO-DPMNE. Nëse nuk ka dënime si do të dijë unë dhe njerëzit që tani janë në pushtetin ekzekutiv të bëjnë të njëjtën që e kanë bërë më parë. Drejtësi patjetër të ketë”, ka thënë Zaev.

/Medial.mk/