Zaev: Pjesëmarrje e rritur e eksportit në BPV

Pjesëmarrja e eksportit të mallrave në BPV nga viti 2012 është rritur për 50 për qind. Shteti ynë është në rrugë të mirë, shkroi kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk.

“Eksporti i mallrave në vitin 2012 ka marrë pjesë në Bruto prodhimin vendor në Maqedoninë e Veriut me 30,4 për qind, ndërsa në vitin 2018 është rritur për 50 për qind dhe ka arritur 45,5 për qind, sipas raportit të Organizatës Botërore Tregtare. Shteti ynë është. në rrugë të mirë”!, qëndron në publikimin e Zaevit në Fejsbuk.