Zaev: Emrat e ministrave të hënën dorzohen në Kuvend

Kryeministri Zoran Zaev nga Shqipëria tha se të hënën do të dorëzohen në Kuvend propozimet me emrat e kandidatëve për anëtarë të kabinetit qeveritar. Bëhet fjalë për shëndetësinë, dy ministra pa portofol dhe zv.ministrin e arsimit.

Zaev theksoi se nuk ka rikonstruktim të Qeverisë por plotësim të kabinetit qeveritar.