Zaev dhe Ahmeti sot do të bisedojnë për ,,fshesën” e paralajmëruar

Kryeministri Zoran Zaev dhe kreu i BDI-së Ali Ahemti sot pasdite në orën 16:00 në Qeveri do të takohen për të biseduar për ndryshimet e paralajmëruara në Qeveri.

Ministrat e BDI-së tërë kohën porosisin se për angazhimin e tyre ata japin llogari para partisë së tyre dhe liderit Ali Ahmeti.
Ahmeti nga ana tjetër dje përsëriti se sipas BDI-së është e nevojshme “vetting” për gjithë funksionarët.