Xhaferi: Kosova ka të drejtë për formimin e ushtrisë

Vendimi për themelimin e Ushtrisë së Kosovës është e drejtë e shtetit të Kosovës dhe askush nuk ka të drejtë të përzihet në punët e brendëshme të sajë.

Kështu u përgji kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i pyetur të komentojë vlerësimin e kryeministrit Zaev se nuk ishte koha për një vendim të tillë.