VMRO-ja përjashton edhe Nikolla Todorovin

Komiteti i VMRO DPMNE-së në mbledhjen që po vazhdon në këto orë të vona të natës, pas vendimeve për përjashtimin nga partia për ish-shefin e Shërbimeve Sekrete, Sasho Miahjllkov dhe për nënkryetarin e saj Mitko Jançev, ka vendosur të përjashtojë edhe ish-ministrin e Shëndetësisë, Nikolla Todorov. Mbledhja e Komiteti të VMRO DPMNE-së vazhdon ende./Gazeta e Pavarur