VMRO-DPMNE: Zaev për vetëm 3 javë na futi në borxh prej 600 milionë euro

Demokraci nuk ka, ndërsa gjykatat politikisht dhe pa asnjë bazë për paraburgim mbajnë patriotët. Gjyqi funksionon si dorë e zgjatur e LSDM-së dhe i ndihmon Zaevit në fushatën që asnjëherë nuk kanë kryer presion, e jo më akte terroriste. Durllovski, Çavkov, Damovski, Ilievski, Jovanovski dhe të tjerët nuk janë terroristë, por patriotë, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së, transmeton Medial.mk.

Sipas kësaj partie, Qeveria e Zaevit për vetëm 3 muaj na bëri borxhli për 600 milionë euro.

“Me forcë shtyhet ligj jokushtetues për dygjuhësinë, nga opinioni fshihet se çka bisedohet për emrin e shtetit”, reagon VMRO-ja.