VMRO-DPMNE lëshon punën e Parlamentit

Antonio Miloshoski nga partia opozitare VMRO-DPMNE, sot gjatë pres-konferencës së mbajtur nga Parlamenti njoftoi se grupi parlamentar i VMRO-DPMNE lëshon punën e Parlamentit të Maqedonisë.

Gjithashtu Miloshoski ngriti në pah sipas tyre shkeljet e rregullores së Parlamentit, deri në miratimin e kësaj marrëveshje dhe njoftoi se VMRO-DPMNE do ta bojkotojë punën e Parlamentit.

Ndërsa sot u votua nga 64 deputetë marrëveshja për çështjen e emrit në Parlamentin e Maqedonisë.