(Video)Mersel Bilalli: Çdo vonesë e “emrit” i frynë destabilizimit në Ballkan

Çdo vonesë është shumë e dëmshme. Disa qendra mund shumë shpejtë mund të aktivizohen dhe të destabilizojnë në Ballkan. Është ky mendimi i profesorit universitar Mersel Bilalli, në lidhje me çështjen e emrit të Maqedonisë, dhënë në intervistën e fundit për Lajm TV.