(VIDEO) Zaev dhe Osmani takojnë kryeministren britanike Mej

Kryeministri Zoran Zaev dhe zv/kryemnistri për çështje europiane Bujar Osmani kanë marrë pjesë në pritjen e kryeministres britanike Teresa Mej, njofton Aktuale.mk.

Në takim u shfaq interes i vecantë për zbatimin e reformave në Maqedoni, si dhe për projketet e fqinjësisë së mirë.

Mej ka shprehur Zavit dhe Osmanit mbështetjen për Maqedoninë në aspiratat e saj për integrim në BE dhe NATO./Aktuale.mk/