(VIDEO) Shefqet Kabashi u’a thotë në sy krerëve të institucioneve: Nuk meritoni të jeni prezent në 20-vjetorin e masakrës së Dubravës

Në 20-vjetorin e masakrës që forcat serbe orkestruan ndaj të buurgosurve në burgun e Dubravës situata eskaloi kur i mbijetuari i kësaj masakre Shefqet Kabashi doli para të pranishmëve dhe iu drejtua krerëve të institucioneve se ata nuk meritojnë të jenë prezentë në këtë manifestim.