(Video) Publikohet kënga zyrtare e botërorit “Rusia 2018”

Himni zyrtar i botërorit  “Rusia 2018” është publikuar sot. Kjo ka bërë që atmosfera për botërorin të  bëhet edhe më e ngrohtë.

Ashtu sikurse edhe në botërorët e tjerë edhe këtë vit FIFA ka kontraktuar dikë nga këngëtarët më të famshëm botërorë. Këtë punë ata ja kanë besuar këngëtarit Jason Darulo, kurse kënga titullohet “Colors”. Sponsor për këngën e Botërorit “Rusia 2018” dhe sponsore gjenerale e botërorit është ‘’Coca-Cola”./nezavisen