(VIDEO) Njeriu më i fortë në Kosovë me rekord të ri, nuk e tërheq as vetura

Bujar Muli është njeriu me i fortë në Kosovë. Ai ka thyer edhe një rekord të tij personal. Atij nuk ka mundur t’i bëjë asgjë vetura për të cilën ishte i lidhur dhe përpiqej ta tërhiqte.

Muli ka qëndruar stoik deri në fund duke ia siguruar kështu vetes një rekord të ri.