(VIDEO) Kryeministri Zaev u drejtohet qytetarëve për fundvit

Kryeministri Zoran Zaev iu është drejtuar qytetarëve për fundvit duke kujtuar se 2017-ta do të mbahet mend për clirimin e Maqedonisë dhe zhvillimin e kthesave, njofton Aktuale.mk.

Zaev midis tjerash ka theksuar se për kthimin e besimit në institucione është zbatimi i sundimit të së drejtës, zero tolerancë ndaj korrupsionit dhe rritjen e standardit të jetesës.

Maqedonia sipas Zaev do të vazhdojë politikat e fqinjësisë së mirë.