(VIDEO) Fjalimi i Trumpit nga Shtëpia e Bardhë para sulmeve në Siri

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump ka mbajtur një fjalim nga Shtëpia e Bardhë, para sulmeve në Siri ku ka shpjeguar objektivat e qarta që aleatët do shënjestrojnë në Siri. Ai theskon edhe një herë si ky operacion është ndërmarrë në bashkëpinim me Mbretërinë e Bashkuar dhe Francën.