(VIDEO) Ahmeti: Nuk kam gabuar që i quajta “horra” politikanët opozitarë

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në intervistën në emisionin 200 që emitohet në Alsat-M ka deklaruar se nuk ka gabuar që i ka quajtur “horra” politikanët opozitar shqiptarë.

Ali Ahmeti në intervistën është përgjigjur mes tjerash edhe në pyetjet se a është gjuha shqipe e barabartë me maqedonishten, a zgjidhet çështja e emrit dhe tema tjera.