Tuna “e ka myt” me ndërhyrjet estetike

Nuk është mister që ajo nuk ka më trajtat e mëparshme dhe se ka vënë jo pak dorë në portretin e saj. Por këtë herë, pas lindjes, duket se ajo e ka ekzagjeruar me të vërtetë!

Në këtë fotografi, ajo duhet bërë “zoom” që të kuptohet cila është në të vërtetë!

Çdo ndërhyrje që të jep përmirësim është e mirëpritur, por këto të Tunës, janë shndërrime të plota!/Albanian Free Press