Transporti publik edhe sot falas

Transporti Publik në Shkup edhe sot do të jetë pa pagesë për shkak të ndotjes së ajrit.

“Vendimi, i cili është pjesë e masave për të zvogëluar ndotjen e ajrit dhe që është në fuqi nga e diela në orën 12, gjegjësisht nga 20 janari, do të jetë i vlefshme deri në reduktimin e ndotjes “, thonë nga NTP.

Nga NTP-Shkupi i bëjn thirrje qytetarëve për të raportojnë në qoftë se ndonjë prej autobusëve
punon me pagesë.