Tjetër ndryshim në çmimet e derivateve të naftës

Komisioni rregullator për energjetikë sot njoftoi se nga mesnata do të lirohen çmimet e derivateve.

EUROSUPER BS-98, lirohet për 3,5 den dhe do të kushtojë 73,00 den për litër

EUROSUPER BS-95 do të lirohet për 3,00 den dhe do të kushtojë 71,50 den për litër

EURODIZELI dhe vaji ekstra i lehtë lirohen me nga 1,50 den, ku EURODIZELI do të kushtojë 67,50 den për litër./Gazeta e Pavarur